Flip Squad ek. för.     -     Org.nr: 769624-4552     -     Tel: 073-506 79 15     -     E-post: info@flipsquad.se     -     Flip Squad är godkänd för F-skatt
Flip Squad tar underhållning på största allvar! Vi är specialiserade på akrobatik och dans och har varit aktiva på den svenska marknaden sen 2005. Vi uppträder i det offentliga rummet och anordnar workshops för barn och ungdomar.
Västerås Idrottsgala 2014

På uppdrag av Erikslunds shoppingcenter uppträdde Flip Squad på Västerås idrottsgala och underhöll närmare 1000 personer.

Med oss var även artisten David Lindgren som gäst-breakade.

Musik:
Martin Tungevaag - Samsara 2015

Sommarturné 2012 del 3

Som slutet på vår sommarturné, eller vi kan kalla det för finalen så är vi och jobbar på Kalmars stadsfest för andra året i rad.
I filmen får ni se ett urval från när vi uppträder för festivalens besökare, både på stan men även på scen.

En av de roligaste sakerna med denna festival är att det bemötande vi får av publiken och arrangörerna är över allas förväntningar. Det känns verkligen bra att veta att den insats vi gör på plats uppskattas och publiken har kul tillsammans med oss.

Hoppas Kalmar stadsfest, likt Sundsvalls Gatufest blir ett årligt återkommande projekt!

Musik:
Gramatik - The Uprising
Shuriken - Madeon

Sommarturné 2012 del 2

Efter veckan på Sundsvalls Gatufest som vi visade i vår första del av sommarturnén 2012 så styrde vi bilarna ner mot både Västkusten och Östkusten, närmare bestämt till Skärhamn på Tjörn och till Böda sand på Öland. Förutom dessa platser så stannade vi till på ytterligare ett större arrangemang, men det visar vi i den kommande del tre.

I första halvan av filmen glassar vi i solen och har det underbart tillsammans på Öland. Vi höll även lite workshops på campingen, men det materialet sparar vi till en annan gång.
I Skärhamn jobbade vi på barn och ungdomsfestivalen "Frivolt" som Tjörns kommun anordnar varje år så andra halvan av filmen är material därifrån fast i stort sett bara på oss själva när vi leker loss :)

Musik:
Gramatik - The Uprising
Medina - Där palmerna bor

Sommarturné 2012 del 1

Vi har haft en grym sommarturné! Vi har besökt nya spännande platser och träffat en hel del nya människor. Förra året kom vi aldrig så pass lång att det blev en film av det hela, så nu ska vi ge er några filmer som visar vad vi gjort.

Den här första filmen i serien av tre, är från "Sundsvalls Gatufest 2012" som vi har ett gott samarbete med och där vi jobbat som gatuartister under många år.
Här ger vi festivalens besökare en spännande akrobatisk upplevelse som vi blandar med streetdance på stadens gator och scener. Vi vill ge ett avtryck hos vår publik som dom sent ska glömma!
Är du riktigt uppmärksam så ser du att vi har med oss en ny kille, Fredrik. Vi är verkligen glada att vi fått ha dig med oss!

Vi hoppas innerligt att nästa sommar kommer bli minst lika bra som denna och att vi har möjlighet att åka tillbaka till Sundsvall. Vi hoppas även att denna film kan förmedla den underbara känsla vi själva har från denna sommar!

Glöm inte bort att del två kommer alldeles snart!

Musik:
Gramatik - The Uprising
Urban Cone - Kings and Queens

Isolations med Marcus och Fredrik

Flip Squad medverkade i en välgörenhetsgala till förmån för Barndiabetesfonden som Lions arrangerade i Västerås. Flip Squad öppnade hela galan med en flipshow och vi körde även ett senare dansnummer.

Musik:
Caspa - Cockney violin

Vertical Sundance

Vi har utökat vår arsenal med en del nya trick som vi kände för att visa er alla och därför bestämde vi oss för att visa allt i en skön liten samplet. Namnet Vertical Sunshine har ingen direkt koppling till filmen, vi tycker helt enkelt bara att det låter coolt.

Låten vi använt oss av heter Stain Me och artisten är Nizar Deltoro. All cred går till honom.

Filmade gjorde vi på Lilåudden i Västerås. Vi hoppas att ni uppskattar filmen lika mycket som vi tyckte om att göra den!

Night Session 2012

Med nyinköpt kamera var det dags att sticka ut och prova. Eftersom vi var så ivriga så ville vi inte vänta till dagen därpå, så det fick bli en NightSession av det hela.

Träning och steadycam test

En ny filmkamera och vårt efterlängtade FlipMotionstativ utgör en skön del i denna korta filmsnutt.

För att vara första gången vi använder stativet så flyter det på riktigt bra.

Flip Squad - En skön dag

En riktigt varm sommardag tog Flip Squad tillfället i akt och åkte till Skantzöbadet i Hallstahammar för lite tricking.

Flipsquad en Valencia

Joel hälsade på Johannes i Valencia där Johannes var på språkresa under första halvåret 2012.

Mellan de hårda studierna så passade duon på att spela in lite film i det sköna vädret.

AirBags Tricks

Roadtrip runt i södra Sverige och vi hamnade på Öland och Böda sand.

På campingen har dom gigantiska uppblåsta gummituber som är hur roliga som helst att hoppa på. Har du chansen och är där så missa inte!!!!!

Flippin'around

Lite blandat från våra träningar.

SM dansen Juluppvisning

Flip Squad kom på en 3:e plats i Street-SM 2011. Här är vårt program som vi visar på Dansverkstans julföreställning.

Sundsvall 2010

Detta är filmmaterial från Sundsvalls gatufest år 2010. Naturligtvis en hel del blandat från de fyra dagar vi jobbar.

Dansverkstan 2010

Flip Squad medverkar på Dansverkstans dansuppvisning.

Flip Squad 2010

Lite olika klipp från bland annat Sundsvall 2010, Dansverkstan och Flip 'a' trick.