Flip Squad ek. för.     -     Org.nr: 769624-4552     -     Tel: 073-506 79 15     -     E-post: info@flipsquad.se     -     Flip Squad är godkänd för F-skatt
Flip Squad tar underhållning på största allvar! Vi är specialiserade på akrobatik och dans och har varit aktiva på den svenska marknaden sen 2005. Vi uppträder i det offentliga rummet och anordnar workshops för barn och ungdomar.
 Adresser och företagsinformation
Företagsnamn:Flip Squad ek. för.
Adress:Gråsparvsvägen 28 (Karta)
724 70  Västerås
Organisationsnr:769624-4552
Telefonnummer:073-506 79 15
E-postadress:info@flipsquad.se
Bankgironummer:852-7913
Godkänd för f-skatt:Ja
Momsregistreringsnr:SE769624455201

 Om oss i Flip Squad

I Flip Squad tar vi underhållning på största allvar och vi jobbar alltid efter principen att en nöjd och glad publik är vår bästa reklam.
Vår kreativitet och lojalitet har gett oss en god position på den svenska marknaden där vi varit aktiva sedan 2005 och våra tjänster omfattar akrobatiska framträdanden i det offentliga rummet, på festivaler, företagsfester och i mediala sammanhang.
Vi anordnar workshops och roliga prova-på-aktiviteter för barn och ungdomar men även friskvård för bland annat företag och myndigheter där vi tillsammans jobbar fram ett program som fokuserar på teambuilding och välmående.

I Flip Squad finns en omfattande kunskap inom gymnastik, akrobatik och dans. Samtliga i företaget är utbildade som tränare och instruktörer där fokus ligger på träningspedagogik. Vi är vana att planera och genomföra stora evenemang och har erfarenhet av tävlingar på SM, EM och VM-nivå. Samtliga i gruppen har någon form av elitbakgrund.

 Vår policy och hur vi hanterar möten med människor

I Flip Squad har vi en väl fungerande policy som ligger till grund för hur vi jobbar och hur vi möter människor. Denna policy ställer höga krav på oss i gruppen. Kortfattat kan vi beskriva den som följande:

  • Flip Squad vill i varje situation leva upp till de förväntningar som ställs på oss.

  • Vi är alltid goda förebilder gentemot de barn och ungdomar som vi möter i vår verksamhet och vi inspirerar till rolig träning samt ett sunt levnadssätt.

  • I vårt arbete har vi en uppförandekod, ett dokument som samtliga i gruppen undertecknat och som bestämmer hur vi beter oss mot varandra i gruppen men naturligtvis, ännu viktigare, hur vi uppträder gentemot alla människor vi kommer i kontakt med genom vårt arbete.

  • Vi jobbar alltid för långsiktiga relationer med våra kunder och uppdragsgivare med målsättningen att ett väl fungerande samarbete kan öka vinstfaktorn för bägge parter.

  • Vi har nolltolerans mot alkohol och droger i vår verksamhet! Barn, ungdomar och idrott kommer aldrig ha något med alkohol att göra. Aldrig!

  • Säkerhet för oss i gruppen och dem vi jobbar med är något vi aldrig får glömma eller ens kompromissa med.

  • Vi är alltid noggranna med vilka signaler vi sänder ut. Ett vårdat språk och ett korrekt uppförande är extra viktigt då vi ofta jobbar med unga människor.


Med denna policy vill vi helt enkelt säkerställa att mötet med Flip Squad alltid blir ett positivt minne!

 Flip Squads historia

Idén till Flip Squad tog form redan tidig vår år 2005 och tanken var då att göra något extra med gymnastikträningarna, filma lite häftiga övningar och samla det hela på den egna hemsidan.
Reaktionen och kommentarerna bland våra besökare var minst sagt blixtsnabb och efter ett flertal framträdanden 2005 så var det inte bara en kul grej vi gjorde, vi hade skapat underhållning!

Upplevelserna och äventyren har varit många, och vår inställning och förmåga att anpassa oss har gjort oss riktigt populära bland våra uppdragsgivare. Idag har vi ett antal återkommande projekt årligen som vi med gott mod genomför.

 Framtiden

Flip Squad har ett gemensamt mål inför framtiden. Vi vill fortsätta att ständigt utveckla vår verksamhet genom nya och spännande projekt och vi tror med säkerhet att en långsiktig relation med våra kunder bygger upp det givande samarbete vi vill ha och som hjälper oss att bli Sveriges största leverantör av akrobatiska tjänster.
 Sociala medier

Naturligtvis finns vi, precis som alla andra även med på Facebook och YouTube. Här har du direktlänkar till respektive kanal. Länkarna öppnas i ett nytt fönster.

Flip Squad - FacebookFlip Squad - You Tube